Hogyan kell nimfát szelidíteni?
Figyelt kérdés
kb 8éve vettünk egy nimfa papagájt kézen nevelten...és elvadult mikor odaadtuk egy panzíóba..azóta idegennek tekint minket.próbalom évekóta visszaszelidíteni hogy próbaljam?2013. máj. 18. 22:06
1/4 anonim válasza:
Hm, nehezen. Kb. sehogy szerintem. Nem értem panziókban meg ilyen forgalmasabb helyeken minek kell ilyen kisebb testű papagájt tartani.
Lehet írni, hogy "türelem türelem úgy is sikerül egyszer :)" de szerintem nem fog, ha már évek óta próbálkozol.
Vegyél neki egy párt, legalább jól érezze magát. Amúgy meg lehet azzal tudnád szelídíteni. Fiatal párt veszel neki, azt megszelídíted, és egy idő után érezni fogja, hogy nincs veszély, talán.
2/4 A kérdező kommentje:
deha veszek neki egy párt akkor tuti kiniírja xD multkor berakatam neki egy plüss papagájt és rögtön elkezdett rikácaolni csípdesni veszekedni.....és ő még a saját tükörképét is bántotta a multkor...meg verekedett a hintájával xD azóval szerintem nem jó ötlet
ennne :/ de köszi
2013. máj. 19. 10:26
3/4 A kérdező kommentje:
deha veszek neki egy párt akkor tuti kinyírja xD múltkor berakatam neki egy plüss papagájt és rögtön elkezdett rikácsolni csípdesni veszekedni.....és ő még a saját tükörképét is bántotta a multkor...meg verekedett a hintájával xD azóval szerintem nem jó ötlet lenne :/ de köszi
2013. máj. 19. 10:27
4/4 anonim válasza:
Ezt nemtudhatod hogy egy élő társsal hogy bánna. Amúgy se tedd be, mellé egy másik ketrecben/kalitkában 1-2 hétig szoktasd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!