KI lehet engedni a szobába a törpepapagájt ha nem szelíd?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés egyébként vissza megy a lalitkájába mert már 5-6 szor kiengedtem csak nem szelíd?2013. máj. 16. 20:53
1/3 anonim válasza:
Igen, pláne, hogy visszamegy. Attól, hogy nem szelíd, még jót tesz neki a röptetés..
2/3 A kérdező kommentje:
Oksa ja még annyi hogy úgy lehet röptetni ha nem vagyok ott?
2013. máj. 17. 14:02
3/3 anonim válasza:
Ha minden úgy van elrendezve a szobában,hogy SEMMI nem jelenthet veszélyt rá(nem szorulhat be sehova,nincsenek kis tárgyak amiket lenyelhet,vagy bármi ilyesmi),akkor igen,lehet felügyelet nélkül reptetni.
Nekem nagyon kicsi szobám van,egy ágy és egy asztal fér belé(esetleg ha nagyon akarom egy szék),ezért én nyugodt szívvel nyitom ki a két hullámosomnak a kalitka ajtaját egész napra. Még a szobám ajtaját is mindig nyitva hagyom,és eszükbe se jutna kimenni onnan. Bár ez egyedfüggő,a régi törpém vette a bátorságot és kiment,bár fél perc múlva noszogatás nélkül visszatalált a szobámba. Nála nem mertem nyitva hagyni az ajtót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!