Miben hozzak haza egy nimfapapagájt?
Figyelt kérdés
Hétvégén hoznám csak nem tudom mibe. Van egy ketrecem ami a hörcsögé volt, abba beleférne csak nem tudom, hogy jó lenne e. Fél órát kéne kibírnia vonaton.2013. máj. 8. 19:20
1/9 anonim válasza:
A ketrec annyiból nem jó, hogy a rémült madár össze vissza csapdos és a ketrec rácsain beakad a szárnya ami sérülést okozhat neki. Legjobb megoldás erre a rövid időre egy cipős dobozba tenni aminek a tetejére fúrsz néhány rést. A madár sötétben lesz és ezzel megnyugszik. Ne félj, kibírja.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az van itthon. Akkor abban hozom el.
2013. máj. 8. 19:26
3/9 anonim válasza:
A ketrec sem gond. A rémült madár nem csapdos, hanem összehúzza magát. Én is annó egy kisebb ketrecben hoztam haza, de letakartam, egy ronggyal, hogy még véletlenül se kapjon huzatot, vagy hasonlót.
4/9 anonim válasza:
Ahány madár és tulajdonos, annyi tapasztalat. Nekem sajnos a nimfa csapkodott ahogy a kalitkába került a szállításkor és fel is akadt.
De szerintem abban kiegyezhetünk, hogy ilyen rövid távra egy cipős dobozban simán kibírja (tapasztalat).
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy bármi baja történjen. Amint látom a doboz a nyerő.
2013. máj. 8. 20:02
6/9 anonim válasza:
Doboz, de a cipős doboz nagy.
Egy kisebb dobozt keress, amibe belefér és nem tud mozogni. Cipős dobozban is tud csapkodni, és megsebesíteni magát. A léyneg, hogy ne tudjon lendületet venni.
7/9 anonim válasza:
Vannak ezek a női topánkás keskeny kínai cipős dobozok. Van aminek az oldalán még szellőző lyuk is van. Tuti doboz :D
A dobozban majd csak azt hallod, ahogy a kis karmaival tipeg topog :)
8/9 A kérdező kommentje:
Beszerzek egyet hétvégéig :)
2013. máj. 8. 20:30
9/9 anonim válasza:
Legyenek azért rajta szellőző lyukak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!