Meddig él egy liba?
Sziasztok!
2 libám van az egyik gúnár a másik tojó,kapnak zoldet megfeleloen vannak gondozva és sokat futkosnak is.Betegséguk eddig nem volt.Meddig élnek az ilyen korulmények kozot tartott libák?(Remélem sokáig)
De minek tartogatnád hosszú évekig?
Egy-két éves koráig élvezhető a húsuk, a liba-kacsa tojás felhasználhatósága igen korlátozott, akkor miért akarsz állandóan ürülékkel telefröcskölt udvaron slalomozni?
Jobban mutatnak azok piros-ropogósan az asztal közepén!
Akkor megnyugodtam!
Azt hittem őszintén, hogy 15-20 évig akarod őket tartogatni, mint a kutyát-macskát szokták. Persze, bármilyen baromfi, egy kedvenc kakas, akármi tud kedvenc lenni. Viszont annál nehezebb lesz megválni tőle, ha eljön az ideje.
(Nekem vörös-kakas kedvencem volt, amelyik felrepült és kiszedte a kezemből a zsíros-kenyeret, meg a szőlőt. Más kaja nem kellett neki azok közül, amiket én ettem, csak ezeket lopte el tőlem) :))))
Jajj de jó most megnyugodtam.SOHA NEM FOGOM OKET LEVÁGNI!!!!!
Ok nekem olyanok mint másnak a kutya meg a macska.Koszonom a válaszokat nagyon megnyugodtam hogy sokáig velem lesznek.
Koszonom.
Ha így döntöttél, hát legyen! Szíved joga!!!
De akkor légyszi' piros-kék masnit kötni a nyakukba, és ugyanúgy naponta elvinni őket "futtatni", mint más a kutyát-macskát.
Nekik is szükségük van, lesz, a napi rendszeres sétára foglalkozásra, játékra, stb. stb. :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!