Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit tarthatok 37x25x39 kalitkába?

Mit tarthatok 37x25x39 kalitkába?

Figyelt kérdés
Ekkora kalitkába milyen madarat tarthatok?
2013. máj. 5. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:

pintyet max

de inkább semmilyet

2013. máj. 5. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
ekkora ketrec inkább csak szállítónak elég.
2013. máj. 5. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez szállító ketrec!
2013. máj. 5. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Az elsőnek nincs igaza.A pinty attól még,hogy apró madár,még talán nagyobb is a mozgásigénye mint pl egy hullámos papagájnak.

Ez a kalitkaméret nem megfelelő(finoman fogalmazva). Még egész napi kiengedés mellett talán elmegy.

2013. máj. 5. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Vásárolj nagyobb kalitkát,ha pedig nem tudod bevállalni akkor ne is gondolkozz abban hogy állatot tarts. Mit teszel ha megbetegszik,hagyod elpusztulni,szenvedni,mert nincs pénzed? Megéri?

Ha pedig megteheted olyan nagyot vegyél amilyen nagyot csak tudsz! (szobai)Röpdét,voliert akár. Megoldható. Én egy jó ismerősömtől 5.000.- Ft-ért vettem egy szép nagy kalitkát. Csak alaposan utána kell járni és találsz olcsón,nagyot.

2013. máj. 5. 18:21
 6/9 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de Dunaföldváron minden hónap 3.-dik vasárnapján rendeznek egy nagy vásárt.Mindig van állat részleg és kalitkákat is szoktak árulni, múltkor láttam 8.000 egy jó nagyot, hullámos papagájnak meg felelő lenne. De még jobb ha röptetnek is mellé.
2013. máj. 6. 20:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Elkészül az új kalitkám!

[link]

[link]

Ez már megfelelő? Ti milyen madarat tartanátok benne?

2013. máj. 14. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hullámospapagáj? :)
2013. máj. 15. 23:48
 9/9 A kérdező kommentje:

én is gondoltam rá!

más esetleg ami mi szóba jöhet?

nekem nem tudom miért sosem volt a galamb felé húz a szívem!

2013. máj. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!