$tinson kérdése:
Egy dolmányos varjúnak elég 79*52,5*166,5cm nagyságú kalitka?
2013. ápr. 19. 21:10
2/5 anonim válasza:
Varjút nem lehet kalitkában tartani, és ezt nem sértésből írom. Az állatkertben kétszer akkora röpdében vannak mint az arák!!!
3/5 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy varjút nem lehet, de például szajkót igen. Ők is nagyon okosak... És szerintem szépek is.
4/5 anonim válasza:
A dolmányos varjú nem tartozik a védettek közé.
Valóban egy nagyobb röpde kell neki, és nem csak egyet tartani tartani belőle, mert kolónia madár. Társaságban érzi jól magát.
5/5 anonim válasza:
Épits neki röpdét ha van rá lehetőséged. Ekkora kalitkában nem fogja jól érzni magát.De viszont ha fióka korában kerül hozzád és Te eteted és gondozod akkor hamar megszelidűl és akkor kalitka sem kell neki, mert mindig a közeledben lesz.Nem fog elszökni.Ez vonatkozik a szajkóra is meg a szarkára is. Ja és a csókára is de az már védett madár ugyanúgy mint a holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!