Milyen nemű lehet ez a nimfa?
Figyelt kérdés
Anyu hozta, az utcán fogta be fél órája. Még fiatal lehet, mert nagyon kopasz hátul a feje. Van 1 fehér/sárga lány nimfánk, és 2 fiú hullámosunk. Nem bántja egyik sem szerencsére:) Milyen nemű lehet szerintetek?
2013. ápr. 19. 13:32
1/12 anonim válasza:
Ti kajak betettétek a többi madárhoz,hogy jól megbetegítse őket? Gratulálok! Szép és jó,hogy megmentettétek,meg minden,de nem sok értelme lesz ha az összes madaratok megbetegszik vagy meghal....
2/12 anonim válasza:
Egyébként fiú(nak tűnik nekem).
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baja egészséges...
valakitől kirepült, és amit a kereskedésből veszel az tuti, hogy egészséges?! és szelíd kézhez szokott madár, tehát nem volt elhanyagolva. és hova raktam volna szerinted? törje össze magát??
2013. ápr. 19. 16:58
4/12 A kérdező kommentje:
Eszik, iszik, egy lábon alszik, tollászkodik barátkozik a többiekkel, egészséges madár nem csinálná. Nincs másik kalitkánk csak egy nagy, ne tudtam volna hova tenni és nem egy előre betervezett madár, hogy erre készülünk...
2013. ápr. 19. 17:01
5/12 anonim válasza:
A papagájok "prédaállatok" mindig igyekeznek elrejteni, ha betegek. Sokszor sokáig nem lehet látni, hogy betegek... Máskülönben mi van, ha mondjuk a kinti madaraktól élősködőket szedett össze? Értem, hogy nem készültél rá... de azért csak figyelj jól, és ha még nem tetted, talán vidd el orvoshoz.
6/12 A kérdező kommentje:
hát remélem nem lesz gond. A nemében menyire vagy biztos? Mi alapján döntöd el?
2013. ápr. 19. 19:44
7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként már ugyanúgy visít mint a másik lány nimfa. Lehet csak utánozza nem tudom. De a hímek inkább énekelnek nem?
2013. ápr. 19. 19:45
8/12 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális, de ha nem fütyül vagy utánoz hangokat, akkor tuti tojó. És ha kopasz a feje az nem jelenti azt, hogy fiatal nekem is volt egy nemfa tojóm akinek kopasz volt a bóbitája mögött a feje csak az lutínó volt nem gyöngyös de az nem azért van mert fiatal. Nagyon túltenyésztett vagy beltenyésztett madaraknál a leggyakoribb vagy pl: lutino-lutino pártól várhatók kopasz fiókák de ezeknél a színváltozatoknál(lutínó, göngyös, albínó) gyakoribb és feltünőbb mint a többinél.
9/12 anonim válasza:
És kimaradt: ha már elmúlt fél éves (kép alapján szerintem már ivarérett) akkor tuti tojó de ha még fiatal akkor lehet hím is, de ha hím akkor ivarérés után nem marad meg ez a szín mert kivedli és inkább szürkés lesz.
10/12 anonim válasza:
egyértelmü lány szürke a bóbitája,és a papagájok közül én egyről se hallottam,hogy a másikat utánozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!