Egy rossz körülmények között élt, megmentett nimfapapagáj szelídülésére van remény?
Napokon belül hozzám kerül egy nagyon rossz körülmények között tartott nimfapapagáj(apró kalitka,nem adnak neki vizet,nem takarítják stb-stb).
Ha bekerül egy szerető otthonba,ahol mindent megadok neki,fel tudja-ő azt fogni hogy sokkal jobb helyen van mint azelőtt,ahol szeretik?Vagy a régi sebek,nemtörődömség miatt nem képes majd megbízni emberben?
Van két hullámos papagájom akik nem szelídülnek,ezért reményeket fűzök ahhoz,hogy ő majd meghálálja hogy jobb helyre került,és esetleg megszelídül.Persze ha nem,én akkor is feltétel nélkül szeretem majd és gondoskodok róla,ahogy a hullámosaimról is. Vadak,de én akkor is imádo m őket,ők a szívem csücskei. :)
Mit gondoltok?
Nem festettem idilli képet,csak reménykedek. :)
Természetesen nem úgy gondoltam,hogy egy hét alatt majd szelíd lesz,nem is várom el.Az se gond,ha hosszú idő múlva,csak érdekelt szerintetek megszelídülhet-e valamikor. :)
Remélem ez az a papagáj amit 1 hónapja körül láttam itt kérdésben, hogy a haverod szülei nemjól tartották :)
Tapasztalatot tudok mondani. Egy ismerősömnek a nagy sanyi párját krumplis zsákban tartották, elhozta őket egy tágas volierbe. Megtudom őket simogatni :) azthiszem ennyit elég elárulni :) Igaz ezek nagy sándorok, mások mint a nimfák, de mint az első írta idő kell mindenhez.
Igen,ez az a papagáj. :)
Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!