Hogy érhetném el, hogy vakarászhassam a hullámos papagájom buksiját? Láttam egy csomó ilyen videót, de az enyém nem hagyja magát.
na ez érdekes. Nap közben nekem sem hagyja, de estefelé amikor már lement a nap, elfárad, megygyugszik az egész napos rohangálásba, akkor szokta engedni, na csak beteszem LASSAN a kezem, és akkor indul a simi. Látszik rajta hogy élvezi, forgatja a fejét, és tartja hogy hol kellene :D
De nap közben hattyúhalál, ha benyúlok. Bár 2 napja nap közben is megengedte a vakarásztatást, mert olyan kedve volt, és akkor abszolút nem volt fáradt - az én madaram holnap lesz 2 hete hogy velünk van, és most még egyedül van. Én nem a fejét, hanem azt a fül és szem alatti pöttyözött tollcsomókat szoktam birizgálni, annyira élvezi, tényleg, de a fejtetőt nem szereti! Na pl ilyenkor már aludni akar, de egy picit érdemes betenni hozzá a kezed hogy mit szól, hogy elfogad-e vagy menekül. Én azt gondolom, hogy nap közben van nálam jobb programja, én csak alvás előtti wellness-re vagyok neki jó :D
Milyen aranyos lehet! :)
Köszönöm a választ, holnap kipróbálom, most már alszanak.
Bár az enyém elég csípős, közelébe tartom az ujjam, már csipog (olyan fenyegetően) aztán jól belém csíp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!