Addig a másik hullámosomat se engedjem ki repülni?
Az első hullámosom már megvan pár hónapja, és szoktam is kiengedni a szobába sokat (repülni mondjuk nem nagyon akar, csak kint van). Meglett a második hullámosom, és egy darabig még nem fogom kiengedni (ahogy az elsőt sem akkor), had szokja kicsit a környezetet, és had repüljön kalitkán belül is szépen.
De amíg a másodikat nem fogom kiengedni, addig ez elsőt sem? Addig ő is pihenjen, vagy hogy csináljam? Ti hogy csináltátok? Mert gondolom az úgy nem megy, hogy az egyiket kiengedem, a másikat meg nem. Vagy a másodiknál már nem kell annyit várni, mint az elsőnél, amikor egyedül volt, ha van mellette egy tapasztaltabb?
egy kalitkába tetted őket rögtöön?
hát nekem majdnem egy éve volt már egy fiú hullámosom, vettünk mellé egy lány párt.. a fiút akkor is kiengedtem, hoyg a másik lássa, hogy nem kell félnie.. egy idő után mindkettőt kivettem. felültek a szekrényem tetejére -.- ... miután letelt 30-40 perc, a fiú megengedte magát fogni és betettem mindig.. a lánnyel "üldözősdit" kellett játszani. de nyugodtan engedd ki, ha már összeszoktak.. ez kb 1 hét /bocs a hosszú válaszért/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!