Klarenzo kérdése:
Beó madarat szeretnék venni, hol lehetne?
Figyelt kérdés
Hol lehet beót venni? Sok helyen néztem, még sehol nem találtam.2013. ápr. 1. 12:32
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
És azon már gondolkoztál, hogy hol és hogyan fogod tartani?
Maga a madár is drága, a velejáró kiadásokról nem is beszélve.
Eleve nem kalitkába, hanem tágas röpdében kell tartani. Mivel nem magevő, hanem úgynevezett lágyevő az étrenje is változatos kell hogy legyen. Minden nap 4-5 féle friss gyümölcsöt kell neki adni, ezenkívűl különféle rovarokat. Merthogy a seregélyfélék családjába tartozik, és a természetben gyümölcsökön, nektáron, hüllőkön, rovarokon, madár tojásokon és fiókákon él.
(És nem mellékesen ez az étrend bizony igen bűzös ürülékhez vezet, ami egy lakásban elég nehezen elvizelhető.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a részleteknek már utána néztem, és megfelelő hely is van bőven.
2013. ápr. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!