Van egy nimfapapagájom. Valami tippetek van esetleg? :S
Mennyit van egyedül?
Értem, hogy mit szeretnél, de az az első, hogy ő jól érezze magát. Ha sokat van egyedül, akkor hiába szeretnéd elérni,hogy menjen a kezedre stb...
Nekünk egyébként 2 hullámos van, 2.gazdájuk vagyunk. Már itt vannak 1,5 éve, de ők sem szelídek. Igaz náluk az előző gazda a bűnös, de lényegtelen. Szóval szegénykéim annyira félősek, s nem erőltetjük azt, hogy fogdossuk őket.Ők jól érzik magukat így, s nekem ez a legfontosabb.
Szerintem párban jobban elvannak, nem unatkoznak.:) Meg nagy ketrec, tényleg fontos.Legalábbis sokkal jobban érzik magukat, mintha kicsibe nyomorognának.
Családod nem ellenezné, ha vennél egy társat mellé? Ők mit szólnak hozzá?
Még annyit tudok ajánlani, hogy olvasgass utána itt neten is mindennek, ami a nimfa papagájjal és tartásával kapcsolatos.:)
Oké, hogy ezt olvastad 2 hónapig, de csak van, amiket még nem tudsz, ha itt kérdezed.:) Persze én szívesen adok tanácsot, és segítek. :)
Annak örülök, hogy a családod is szereti a papagájokat. :) Csak azért kérdeztem, mert csak velük élsz, s tudod milyen sok szülő.:)
Ha ketten lesznek is ugyanazok érvényesek, mintha egyedül lenne. Viszont párban boldogabb lesz.
Körülöttük ne használjatok sprayt, parfümöt, illatosító és dohányfüst se érje őket. Huzat, közvetlenül napfény árnyék nélkül se érje őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!