Van egy hullamos papagaj, aki egesz nap egy helyen ul, maximum enni inni megy. Ha viszont napsutesben van ugral. Miert csinalja ezt? Normalis ez igy?
Javasolni tudnék en is valamit....
Nekünk is van egy ilyen madárkánk...
Imádja ha zenét hallgathat es főként a pörgős ..... Pl One Day vagy a Drinking From the battle .... Mellesleg tényleg rakd központi helyre.... Nekünk a konyhában van :)
Utolsónak:
A papagájokat a konyhának még csak a közelébe sem szabad elhelyezni,ugyan is a főzéskor stb felszabaduló gázokra nagyon érzékenyek,és elpusztulnak tőle.
Kérdezőnek:
Tegyétek forgalmasabb,világosabb helyre. Legjobb lenne egy pár neki,valószínűleg nagyon magányos,egy papagájt kínzás egyedül tartani. De,simán lehet valami betegsége is,nem ártana egy vizsgálat sem.
Koszonom a valaszokat!
Mostanaban nem igen sut a nap hozza, ezert egy asztali lampat iranyitottam ra es egy kanari madar kalitka mellet van.
Tudom ezer éves a kérdés de ha már így véletlenül ráakadtam:
A papagájoknak egyszerűen kínzás egyedül. Minden papagájnak KELL fajtárs. Az ember nem pótolja a fajtársat. Egyedül viselkedésproblémásak lesznek. Az inaktivitás a rosszul tartott kistestű papagájoknál gyakori viselkedésprobléma aminek jelentése: UNATKOZOM,MAGÁNYOS VAGYOK SEGÍTSÉG! ÍGY LÉTEZNI SINCS KEDVEM!
Egyéb irkálás helyet inkább belinkelek 2 dolgot és mindenkinek ajánlom figyelmébe aki elolvasta a hozzászólásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!