Egy fekete rigó akar be jönni a házunkba? Többi lent!
Figyelt kérdés
Egy fekete rigó (tojó, mivel utána néztem és a FEKETE színű hím, a világosabb a tojó és ez barnásabb szürkésebb.) kopogtat egyfolytában az ajtónkon, neki szál, a körmével kaparja.Az udvarunkban sok tuja van és körülnéztem. Az egyik mellett találtam egy fészket és egyből leesett hogy miért kopogtat nálunk.Tudom hogy már nem fog visszaszállni a fészkébe de vissza raktam, nem biztos hogy a helyére de nem akartam kidobni...
Nem tudom hogy a szél szedte ki a fészkét vagy a kutyám, de nem hiszem hogy olyan alacsonyra tette volna... A lényeg az hogy rajtunk követeli a házát, szerintetek mit tegyek vagy mit tehetek ?? Reggel óta ezt csinálja és most van 16:15. Nem akarja megunni. Várom és köszönöm az ötleteket/tanácsokat.
Nehogy mar nyul vigye a puskat,mindjart lekaparja a hazatokat is.
2013. márc. 8. 16:23
2/10 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség fogadd be, vgy engedd be.
2013. márc. 8. 16:25
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy a nemrég elhunyt Rezső bácsi az, aki rigó képében ujjászületett, és most gondolta beugrik egy páleszra a régi cimbikhez TE MEG SAJNÁLOD TŐLE TE SMUCIG!!! Hát csoda, hogy nem adja fel?
2013. márc. 8. 16:29
4/10 anonim válasza:
Én beengedném kíváncsi lennék, hogy mit akar. Hátha éhes, vagy szomjas, adj neki inni és enni.
2013. márc. 8. 16:33
5/10 MacsekCicus válasza:
Szerintem is engedd be :D
2013. márc. 8. 17:01
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !!! :D kinyitom az ajtót meglátjuk mit tesz :D
2013. márc. 8. 17:27
7/10 anonim válasza:
Mi történt?
2013. márc. 9. 07:27
8/10 anonim válasza:
Ha üvegezett az ajtó, akkor a saját képéről azt hiszi, másik tojó van a revírben.
2013. márc. 9. 18:53
9/10 A kérdező kommentje:
Üvegezett az ajtó szóval elképzelhető :D
Egyébként kinyitottuk az ajtót de a küszöbön belülre nem mert jönni :) és tegnap óta nem is láttuk :S
2013. márc. 10. 14:10
10/10 anonim válasza:
Fekete rigó tojók legalább akkora verekedéseket rendeznek a fészkelőterület (revir) védelmében, mint a hímek. Nagyon harcias népség. Az üvegre lehetne fekete papírból kivágott repülő karvalyra hasonlitó képet felragasztani, garantáltan minden madár elkerüli. Ha nekirepül és támadja, megüti a begyét és elpusztulhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!