Regi vagyam, hogy hollo tarsam legyen. Hozza is tudok jutni. En nevelnem fel maximalis szeretettel, mikor szarnyat bont kiengedem, hogy szabad legyen. Hogyan tudom megtanitani, hogy egy helyre uritsen amikor bent tartozkodik?
Figyelt kérdés
Tehat, szabad hollo lesz, de bent is fog tanyaszni. Mikor ki akar menni, kimegy. Barmilyen informaciot megkoszonok, foleg azoktol kiknek van ember-hollo kapcsolat mukodesebol tapasztalatuk. Szidoni2013. márc. 7. 18:48
1/10 anonim válasza:
A holló védett madár, mégis honnan szereznéd be?
3/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki tenyleg segiteni akar, akkor kerem ne azt mondja meg, hogy mit tartsak, vagy ne kerdezzen, hogy honnan szerzem, hanem valaszoljon ha tud, hogy HOGYAN tanitom be egy helyre uriteni. Kosoznom.
2013. márc. 8. 20:24
4/10 A kérdező kommentje:
Ezen kivul pedig, talan a szarka nem kakal????
2013. márc. 8. 20:34
5/10 anonim válasza:
Itt leírják, hogyan lehet papagájt szobatisztaságra nevelni. De nem tudom, hogy varjúféléknél működik-e.
6/10 anonim válasza:
Madarat betanítani szobatisztaságra? Az nem fog működni.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen neked, ismeretlen segitokesz idegen, ez igazan segitett. Es szamomra mar nem is vagy idegen... :) Segiteni fognak teged is az angyalok... Sz.
2013. márc. 10. 15:15
8/10 anonim válasza:
Régóta vannak madaraim, nagyobbak is, pl. galambok, de soha, egyetlen egy sem tudta, mi a szobatisztaság. Egyik kis pintyem a szobaantennán szeretett üldögélni, amikor szabadon volt, az alá mindig papírt kellett tenni, mert pöttyös lett a szőnyeg.
9/10 A kérdező kommentje:
De probaltad tanitani is oket? Mert csak ugy maguktol gondolom nem szobatisztak. Engem a tanitas tapasztalata erdekel. Koszonom.
2013. márc. 11. 13:21
10/10 anonim válasza:
Védett állat lévén kétlem,hogy hozzájutnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!