Találtam egy verébpapagájt az egyik kisállatkereskedésben, amelyikről azt mondták már, hogy ingyen is odaadják, mert rossz állapotban van. Szerintetek ilyen állapotban mennyit lehet rajta segíteni?
Figyelt kérdés
A madárkának nagyon görbék a lábai, szó szerint szinte súrolja a földet a hasával, annyira szétállnak. Nagyon megtépték a társai, mert kisebb náluk és olyan "más". A kereskedő már elválasztotta a kis nőstény papagájt egy külön ketrecbe egy hímmel, akivel jól elvannak. Annyira szeretnék rajta segíteni, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán repülni tud-e, mert az ülőrudakra is csak a csőrével segítette fel magát nagy nehezen. Ha hazahoznám, mondjuk a hímmel, akivel szeretik egymást, akkor megerősödne annyira, hogy a tollai szépen kinőnének és egy kicsit jobban érezné magát? A görbe lábain nem lehet esetleg valahogyan segíteni? Mondjuk műtéttel, vagy bármivel?2013. febr. 22. 18:45
1/3 anonim válasza:
Az eldeformálódott lábakon nem lehet segíteni,valszeg rossz ülőrudak miatt alakult ki. Megfelelő faágakkal,ülőrúddal esetleg javulhat egy idő után a helyzet.
Van esély a gyógyulásra,ha ennyire megesett rajta a szíved,nem tartalak vissza. Papagájkórra mindenképpen vizsgáltasd le,nehogy elkapd,a többi betegségre is,kitudja mit szedett össze az a szerencsétlen állat.... Csak akkor vállald ha van az állatorvosra,esetleges kezelésekre elég pénzed. Szerintem rendbe tudna jönni.
2/3 anonim válasza:
hol laksz? szegény nagyon sajnálom :( Ha nem lenne messze én is be tudnám fogadni, fajtársai közé...
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg!Egy esélyt Ő is megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!