Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A zebrapinty miért bántja a...

A zebrapinty miért bántja a tengerimalacomat?

Figyelt kérdés
öszeraktam őket 2 pintyőkénk van és egy malac és a pintyek míndíg bántják a malacot.
2013. febr. 16. 22:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A maradék eszed is elment? Még melletted aludjon? Akkora debil vagy. Összenyomod álmodban.. Neked célod megölni ezt a szegény állatot? Rendezz be neki egy kartondobozt és vegyél egy ketrecet. Amúgy a szüleid is ilyen hülyék, hogy ezt hagyják?
2013. febr. 17. 00:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Vegyél mégegy malacot, hogy egyenlő eséllyel induljanak !
2013. febr. 17. 10:13
 23/24 anonim válasza:
Te nem vagy normális! Minek kérdezted meg ha kiakadsz a válaszokon? Olyan választ akarsz, hogy nyugodtan lakjanak együtt, a pintyek majd megtanulják hogyan legyenek vele egy ketrecben?! Mert ha igen, akkor tényleg nem vagy százas! Én is csak azt tudom mondani, hogy lakj együtt egy oroszlánnal és akkor próbálgasd majd őt is idomítani. Amúgy hány éves vagy? Szüleid nincsenek?
2013. márc. 3. 12:58
 24/24 anonim ***** válasza:
azért bántsa mert fél tőle az én madaram is ha meglátja a hörcsögömet meg akarja támadni
2013. márc. 23. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!