Libatömés nyúllal?
Régebben olvastam egy olyan weboldalon, hogy előfordul(t), hogy a liba hízása végett nyulat ledarálnak és belekeverik a hagyományos étrendjébe és azzal tömik. Sajnos mostmár nem találom ezt a weboldalt.
Érdeklődni szeretnéd, hogy ez a módszer valóban létező és működő? Esetleg, ha valaki tud egy-egy linket adni különböző erről szóló cikkekről az szívesen fogadnám.
A kérdéssel nem provokálni akarok, valóban olvastam ilyet régebben valahol.
A rossz kategóriáról meg annyit, hogy a libák etetése szerintem a legkevésbé se passzol egyik étel-ital alkategóriába sem. Itt magáról az állatról lenne szó, úgyhogy szerintem a kategória jó.
Miért hányingert keltő kérdés? Az is az, mikor belezik a csirkét, nyúzzák a nyulat, azért, hogy a bolt polcaira kerülhessen? Látszik hogy egyiket se láttátok, csináltátok! Pedig ez a természet rendje.
Egyébként bocs, a választ nem tudom, csak nem tudtam szó nélkül hagyni a nyavajgásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!