Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Létezik hogy melegek a madaraim?

Létezik hogy melegek a madaraim?

Figyelt kérdés
Van 2 hullámos papagájom, a viaszhártyájuk kék.Szóval szerintem fiúk.Nem veszekednek, jól elvannak egymással.Azt olvastam a neten, hogyha vakargatják egymást és összeérintik a csőrüket, pontosan úgy mintha csókolóznának. Akkor most melegek, vagy mi?? Mert nekem ezt csinálják.
2013. jan. 29. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez csak sima szeretet :) Amúgy is és ha "melegek" akkor mi van?!?
2013. jan. 29. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Van rá esély, az sincs kizárva! :)
2013. jan. 29. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Az állatoknál nincs homoszexualitás.

Párzanának szerencsétlenek, ha módjukban lenne akkor tojóval, de így... hajtja őket az ösztön.

2013. jan. 30. 09:43
 4/6 anonim válasza:

Utolsó: mielött magabiztosan állítasz valamit azért beüthetnéd google-be legalább. Igen is van és nem ritka az állatoknál a melegség (pl. dán meleg pingvinek kispingvint is nevelnek az állatkertben). Csak egy cikk a sok közül: [link]

Szóval igen kedves kérdezö, lehet melegek a madaraid :).

2013. jan. 30. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Tényleg létezik homoszexualitás az állatok közt, pl. a mi kis énekesmadaraink az erdőkben is folytatnak ilyen "viszonyt" (megfigyelték), bár ennek okai sokszor nagyon összetettek. Sok esetben a dominancia kimutatása végett hágja meg a magasabb rangban álló hím az alacsonyabb rangút, és nem szexuális indíttatásból.

Rendszeresen viselkednek így a csapatokban élő emberszabású majmok is (gorillák, csimpánzok), erről részletesen ír Dian Fossey a Gorillák a ködben c. híres könyvében. Gyakoriak a nőstények- nőstényekkel "kapcsolatok" is közöttük.

Szóval, nem meglepő a papagájaid viselkedése, különösen, hogy össze vannak zárva. (Gondolj csak a börtönökre!)

2013. jan. 30. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
ez tényleg igaz, hogy a dominancia miatt meg suokták egymást hágni, hogy meik az erősebb...azonban szerintem az állatok maguktól nem lesznek homoszexuálisok!!! attól függ, hogy mijen nemű társsal van összezárva. Maguktól nem fognak ugyanolyan nemű párt választani. Bizonyíték: a tükörképüknek is szoktak udvarolni, mert más papagájt nem találnak. Vagy egy játéknak udvarolnak, mert megintcsak nincs más, aminek udvarolhat, ami egy igazi ellentétes nemű papagáj...
2013. febr. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!