Pézsmakacsa (némakacsa), házilúd, házikacsa, gyöngytyúk, házityúk?
egyébként a kacsa tud repülni bár attól függ hogy milyen fajta nekem pl volt olyan átrepültek az utca másik végére de visszajönnek ha jó a hely és szeretnek téged... ez barbi kacsa amit most leírtam és tömve természetesen nem tud repülni
némakacsa jobb mert gyorsabban is nő meg nem hápog örökké mikor feléjük jársz...
a tyúk is jó megoldás de ha csak húsra mész akkor inkább vörös hibridet ha tojásra mész akkor fekete tojóhibridet ha pedig szaporítani akarsz akkor meg jappántyúkot tarts.
gyöngytyúk hát az évek folyamán eléggé megőrizte a vadas jellegét ez nem csak a tollán hanem szokásain is meglátszik.. repülés...relytőszín... kapirgálás..
nekem ezek a véleményeim de a változatosabb étkezésere tarthatnál pulykát is.... persze attól függ hogy mennyi helyed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!