Van olyan, hogy tövismadár?
Figyelt kérdés
Olvastam egy "idézete" miszerint, a tövismadarak egyszer énekelnek életükbe, majd felszúrják magukat a legnagyobb tüskére. De ez a monda/legenda szerint.
Nem tudom igaz-e szerintetek?
De az jobban érdekelne, hogy tényleg van ilyen madár? Vagy ez csak egy kitalált madár, amit az írónő regényében, nevezett el így? 15/L
#tövismadár
2013. jan. 8. 22:04
1/3 anonim válasza:
A google-lal nem találtam értelmes választ, meg hát az írónő is csak "mondabeli tövismadár"-ként emlegeti... Szóval szerintem nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem én is meg, mert úgy nem hozott be nagyon semmit. De ha képet keresek tövismadár címmel, nagyjából hasonló madarat hoz be.
2013. jan. 8. 22:12
3/3 anonim válasza:
ez legenda
van olyan, hogy tövisszúró gébics, de az a bogarakat szúrja fel a tövisre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!