Van két papagájom, megszeretném őket röptetni, de félek h nem bírom őket majd befogni, ti hogyan szoktátok megröptetni?
a nappalira gondoltam hogy ott kiengedem őket, mert már legalább 2 hónapja nem voltak megröptetve, sosem röptettem még őket meg, egy embertől kaptuk őket, mert ott gyerekük lett, és nem akarták tartani, ő röptette őket, meg stb...
és mikor elhoztuk akkor bent volt anyám boltjában, dísznek, de ott már nem hiszem h jó helyük van, és ezért hazahoztuk...
és már tépik a tollaikat, meg stb..
és megkéne őket röptetni, ha kiengedem a kalitkából akkor vissza fognak menni maguktól?
valószínűleg hullámos papagájok, mind a kettő hím
[link] elég hosszú link de az egyik az kék a másik meg olyan fehéres szürkés, a kék ami a képen van majdnem tejlesen ugyan így néz ki, szóval szerintem hullámos papagáj
ja és miket vegyek neki, amivel eltudnak játszani? most van bent egy etető, itató, és egy sárga műanyag valami amire rátudnak röpülni, van egy vékony fa keresztbe arra is rátudnak röpülni és van benne még egy vékony fa azon vannak a legtöbbet, az van a ketrecben a legmagasabban, és van egy ilyen funérlapból egy akármi amin alszanak...
csengőt, tükröt meg ilyesmi dolgokat vegyek nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!