Milyen nevet adjak a lány hullámos papagájomnak (most vettem), és hogyan szoktasam kézhez mert kicsit félénk benyúlok a ketrecébe és elkezd repkedni?
Először meg kell szoknia a közelségedet. Mondjuk ülj teljesen a ketrece mellet van fél- 1 órát. Akkor sztem viszonylag már rendben van. De ha még akkor is röpköd, ideges akkor folytasd. Maj próbálj valahogy még közelebb kerülni hozzá. Mondjuk tartsd bent a kezed amíg ugyancsak le nem nyugszik. De ha még csak most vetted akkor ezt hagyd későbbre mert gondolom a környezet is új neki. Ehez kb egy hét kell.
Ui: Sose volt még papagájom és még csak nem is ismerek olyat de gondolom ez úgy van mint egy hörcsögnél vagy mókusnál vagy kutyánál. (Ezek mind vannak nekem)
:D
köszönöm a segítséget,már szoktam be nyulkálni minden nap egy fél órát,órát van mikor meg tudom simogatni a hasát de húzodik arrébb.
a "párja mondható annak", szeretik egymást, az elfogadja a kölest rá megy a kezemre de mindent meg tesz hogy kijuson a ketrecből xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!