Miért vadult meg a hullámos papagájom?
Figyelt kérdés
A haveromtól vettem egy másik hullámos papagájt, mert nekem volt egy és pároztatni akartam őket. Kiengedtem őket úgy 10 percre és betettem őket a ketrecbe. És mikor hozzányúlok ahhoz a papagájhoz ami az enyém volt akkor elkezd nagyon erősen csipkedni miért?? a régi lány én úgy tudom és a másik amit MOST hoztam az meg fél úgy látom. Mi lehet a baj? Mindkettőt együtt akarom tartani nem akarom külön. HEEEEEELP2012. okt. 12. 15:40
1/7 A kérdező kommentje:
Engem most már nem csipked de a fiút szekálja vagy mi. A HÍ
M madár fél a tojótol hogy lehet ezt megcsinálni?
2012. okt. 12. 16:56
2/7 A kérdező kommentje:
most meg fordítva van.
2012. okt. 12. 16:58
3/7 A kérdező kommentje:
mármint hogy a tojó ne szekálja a fiút
2012. okt. 12. 17:24
4/7 anonim válasza:
A papagájoknál előfordul, hogy nem fogadják el az új partnert. Ezért a gyakorlott papagájtartók fel szoktak ajánlani 1 hét próbaidőt, hogy ha nem jönnek ki egymással, akkor vissza viheted a újdonsült partnert. Illetve ott is elrontottad, hogy egyből össze raktad őket. Össze kell őket szoktatni, meg kell ismerniük egymást. Először külön kalickába kell rakni őket a szoba két végébe. Akkor hangokkal kommunikálnak, majd idővel egymás mellé rakni a kér kalickát, végül össze engedni őket. Nem tudom mennyire orvosolható a helyzet, még én sem olyan régóta foglalkozom papagájokkal, de előtte mindennek utánaolvastam fórumokon, könyvekben...
5/7 A kérdező kommentje:
nincs pénzem másik kalitkát venni :S:S:S:S
2012. okt. 12. 23:08
6/7 anonim válasza:
Akkor sem szabadott volna őket egyből össze rakni... Hirtelen betolakodik egy másik papagáj a területére, persze, hogy agresszív lesz. Olvass utána a dolgoknak, mielőtt hülyeséget csinálsz.
7/7 anonim válasza:
Kérdezz körbe, hogy van-e valakinek kölcsönbe pár napra kalitkája ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!