Van egy tyúkom kb. egy héten 1x max 2x tojik de akkor olyat mint egy strucctojás vagyis én még ilyen nagy tojást nem láttam. Mi lehet vele?
Mindenesetre nagyon furcsa, most nem azért, de láttad már a szemeiddel, hogy ezt a tojást ez a tyuk tojja? Ezt most komolyan kérdezem.A kukoricától nem hiszem, hogy valami változás történne.
Egyébként ha igy van, mutasd meg az állatorvosnak, sõt még csodájára is járhatnak.
Az én tyúkjaim közül is tojik egy vagy kettő olyan nagyokat, hogy be sem tudom csukni a tojástartót. Mindegyikben két sárgája volt.
Ezek még fiatalok, szóval no problem nálam, öregeknél láttam, hogy "kifordult a segge"... Talán anyós visszanyomta neki, nem emlékszek.
Én ha ilyen van, akkor levágom.
De szerintem ne csak kukoricát adj nekik, hanem szotyit meg búzát is, plusz visszadarálom a héjakat.
Talán próbáld meg, hogy adsz nekik tojótápot, hátha nem növeszti meg akkorára, hanem többször kisebbeket potyogtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!