Hány évig él egy veréb?
Figyelt kérdés
fontos!2009. aug. 5. 14:41
1/8 anonim válasza:
azt hallottam, hogy csak 2. szegény :(
2/8 anonim válasza:
én madaras fórumon azt találtam, hogy a házi veréb 6-22 évet él, amit sokallok, meg nem értem, miért nem lehet szűkíteni (végül is nem mindegy, háromszor annyit él-e).
forrás: [link]
3/8 anonim válasza:
5 perce keresem de nem talalom, viszont egy hasonlo kismeretu madar szinten verebalakuak rendjebol azt irja legfeljebb 11 evig el.
Szerintem a 6-22 jo lehet, gondolom sok tenyezotol fugghet, pl. milyen alfaj.. vagy melyik kontinens, mert a vereb sok helyen van ahol nem oshonos, tropuson, hideg helyeken, mindenhol.:D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) amúgy most remélem, hogy annak van igaza aki 2 évet mondott :)
2009. aug. 5. 17:03
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Míg le nem lövik,vagy el nem kapja a macska.
7/8 anonim válasza:
Hajnalban verébcsucsorgásra ébredünk, a nappalunk verébcsucsorgásban telik, az este szintén.
ELEGÜNK VAN A VEREBEKBŐL!!!
8/8 Ronsrác válasza:
9-10 évig, sok évig gondoztam madarakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!