Talpfekélyes a tyúkunk?
Figyelt kérdés
Eddig volt rajta egy "kupak", amit ma szerintem leszedett saját magának. Nem látszik benne genny, csak vér. Csepegtettem bele betadint. Hogy tudok még segíteni rajta?
2012. szept. 30. 12:42
1/8 SF15 válasza:
Elégé csunya. Szerintem doki lenne a legjobb döntés.
2/8 anonim válasza:
Hú, tényleg csúnya. A betadin jó rá, mert akkor nem fog elfertőzni.
Egyébként, ha "tyúkként" van tartva, mehet a levesbe, ha házikedvencként, akkor mehet az orvoshoz.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Hát valahol a kettő között van tartva! :D
Meg nem öljük, csak a tojás miatt tartjuk őket. De nem tudjátok mi ez?
2012. szept. 30. 14:36
4/8 anonim válasza:
Második vagyok, szerintem valami kinövés lehet, de szerintem hiába kened, mert eltapossa úgy is. vagy köss rá valamit , vagy az orvos eltávolítja, bár sztem a tyúkhoz képest ez már elég borsos.
5/8 nybalint2001 válasza:
én állat orvos vagyok jó ha csepegteted betadinnal mer nem fog elferőződni. és két jótanács:kötözd le a tyúkot egy deszkához és a fekélyre csepegtess még valamit pl:vizet vagy desztilált vizet és egyszerűen késsel vagy szike szerűséggel vágd le kicsit fájni fog neki!!!
6/8 A kérdező kommentje:
A talpán vagy a lábujj közötti seb a súlyosabb?
2012. okt. 1. 08:19
8/8 A kérdező kommentje:
Mióta leszakadt az a kupak, azóta egész szépen gyógyul. Már nincs akkora krátere a sebnek, kezd eltűnni, majd lefényképezem.
2012. okt. 4. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!