Mitől döglenek a tyúkjaink?
Egyrészt adj nekik meszet, a csipkodással régen a meszelt fal tövéről, csipkodással szedték meg maguknak a tojáshéj-gyártáshoz szükséges kalcium-szintet.
Másrészt ki kell figyelni azt az 1-2 tyúkot, amelyik kikezdi a másiknak a fenekét, mert a többi már valóban csak azért megy rá a másikra, mert ha a többi ezt csinálja, akkor biztos jó. Vagy nem tudom, talán valóban kannibálok.
Amelyik kezdi, amelyik kannibál, azt kell kiemelni, és jóízüzen megenni vagy pörköltnek, vagy sültnek.
Nemcsak az döglik, amelyiknek kikezdik a fenekét?
Mert ha a többi is döglik, akkor bizony addig ne egyetek belőlük, amíg orvos nem látta őket!!!!!
3.! Az a baj, hogy nem tudom, hogy előbb kikezdik neki vagy pedig előbb megdöglik és utána.(Munkában vagyok)
4. Téged nem értelek....
Orvosnak mindenképp látnia kell, az hogy napokig halogatod, akkor meglehet, hogy ez az állomány is mind odalesz.
Előfordulhat, hogy az orvos azt mondja az óljukat kell fertőtleníteni, erre is fel kell készülni, mert ha valami fertőzéses bolha, akármi van az ólban, akármitől is pusztulhatnak.
Hívd az orvost, biztosan nem 24 órában dolgozol.
Elnézést,összevesztem a laptopommal,azóta meg kiment a fejemből,mit akartam.
(4.vagyok)
MI volt a baj?
Nem foszforhiányuk volt, hogy kikezdték egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!