Segítség! Szerintetek a nimfáim párban vannak? (többi lent)
Az a helyzet, hogy vettem 2 db fehér nimfát, fiúnak és lánynak. Azt hittem eddig, hogy lány mind a 2, mert eddig nem odúztak, és már lassan 2 évesek. Ha tojtak is csak a földre.
Most 1-2 napja az egyik tojt egy tojást az odúba és ül rajta. de a másik nem foglalkozik vele. A többi nimfa páraimat láttam párzani, de őket nem.
mind a 2 lány, vagy párban vavvak??
2 tojónak minek adsz odút? Csak tojásra ösztönzi őket.
Ezt vedd el tőle és az odút is de ha újat tojik a kalitka aljába és foglalkozik vele akkor azt már hagyd nála. Várd meg amíg megunja és vedd el tőle.
nem 2 tojónak adtam odút, mert PÁRNAK vettem őket, meg ki sem tudom venni az odút, mert hullámosok élnek velük egy ketrecben.
Azért köszi, majd megoldom valahogy:)
De a két párt már nem tarthatod együtt. Bántani fogják egymást,egymás fiókáit,tojásait.
1 röpdében csak 1 párt,3 párt vagy többet tarthatsz.
Nekem egy nagyobb ketrecbe 3 db nimfa pár volt, de nem bántották egymás fiókáit szerencsére:)
De mindenképpen albínó fiúkat szeretnék venni, tudom, h az a fajta érzékenyebb betegségre, de ha összerakom szürkével, vagy sárgával őket, abból nemigen lesz fehér utód. De nem hiába kerül a fehér annyiba, amennyibe:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!