Akinek papagája van: meddig él egy papagáj?
Szeretnénk egy papagájt venni, de nem tudom, meddig él. Viszont ha megszeretjük, és hamar meghal, akkor nagyon sajnálnánk.
Ne az interneten keressetek rá, olyan írjon, akinek volt, vagy van.
Hát attól függ, milyen papagáj. :) MErt van olyan, amelyik elél akár 80 évig is.
Nekem 3 hullámos papagájom van, abból a legidősebb 7 éves. A mamának volt egy papagája, szintén hullámos, 20 évig élt. Minden csak a tartáson múlik. Ha papagájt szeretnél, akkor előtte nézz utána, mire van szükségük, és mekkora ketrec a megfelelő. Ja, és csak párban tartsd őket.
Akinek papagája van, az nem tudja, hogy meddig él.
Csak az tudja, akinek meghat a papagája, annak viszont nincs.
Szia!
Végülis milyet választottál?
Nekem volt hullámos papagájom 6 éves koromtól 15 éves koromig, aztán sajnos meghalt. Utána pár hónappal - bár én nem akartam - anyu vett egy másik kis hullámosat. Most vagyok 36 és akárhogy számolom, a kistollas mostanában lesz 20(!!) éves. Ez már matuzsálemi kor. :)
Nem volt másképp tartva, másképp etetve, semmi. Genetika, úgy, mint az embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!