Szerintetek mitől halt meg a hullámos papagáj?
Sziasztok! Nem tudom miért halhatott meg a hullámos papagájom. Már vagy 5és fél éve megvolt. Ma délután vettem észre, hogy a kalitka alján fekszik. Először azt hittem bántották, mert vannak egy ketrecbe vagy 15-en de a fél fejét beborította ilyen barnás trutyis folyadék. A végengyengülést kizárnám, mert délelőtt ő volt az első, aki jött enni. Remélem kapok választ, mert ehhez hasonlót még nem tapasztaltam. Miért halhatott meg, és mi ez a barnás folyadék? szegény, kár hogy elment.
Egyébként az orrán volt egy seb, deaz már régóta ott volt és nem mutatta, hogy baja lenne.
jaj de aranyos kismadárka volt *.*
nekem kb 6 hullámos papaájo pusztult el .ebből három nálunk született de még soha nem láttam hogy trutyi folyt volna az bárhonnan is . de ti hova rakjátok az elpusztult madarakat ?
Attól még lehetett valamilyen betegsége,baja.
Amíg tudják titkolják őket mert a vadonban prédaállatok így nem mutathatják ki hogy bajuk van mert akkor valószínűbb hogy őt akarják elkapni a ragadozók. Amikor már látod rajta hogy beteg akkor már nagyon gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!