A balkáni gerlének hogy lehet csapdát készíteni? És ehető?
Nem védett, és ehető ha egészséges. Miért ne lenne az?
Felénk van aki erre a célra tenyészt galambokat és fel is vásárolják tőle.
Anyukám azt mondta régen gyakrabban volt, hogy lőttek galambot és abból csináltak levest. Állítólag jobb mint a tyúkhúsleves.
Nem értem miért lettem lepontozva, az hogy Ti nem szerettek valamit, vagy tudatlanok vagytok egy témában még nem ok rá.
És a galamb egy madár, amit ugyanúgy meglehet enni, mint egy csirkét.
A macska az egy emlős.
De ha jól belegondolsz van ahol a lovat, a macskát, a kutyát, sőt a patkányt is megeszik :)
Ehető, bár sok hús nincs rajta. Vegyél inkább tenyésztőtől húsgalambot, azok élősúlyban 1 kiló körül mozognak és van mit enni rajtuk. Vadgalambból 5-6-ot el kell kapnod, hogy érdemes legyen egyáltalán nekiállni megpucolni és megsütni,szinte semmi hús nincs rajta és nem is olyan az íze mint a rendes húsgalambnak. Meg ki tudja milyen betegsége van...nálunk a galambok évente kétszer oltva vannak, soha nem ennék meg ilyen ki tudja honnan előkerült galambot.
23/L
Előző vagyok.
Csapda: fogsz egy nagy kosarat, fapálca, arra egy madzag. Kosár alá kaja. Leülsz, vársz, galamb bemegy, te megrátnod a madzagot és a kosár alatt marad.
De ezt kb három évesen találtam ki, rájöhettél volna hasonlóra magadtól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!