Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A némakacsám már 7 hete ül a...

A némakacsám már 7 hete ül a tojásokon. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Remélem, valaki tud segíteni, ebben az esetben mi a teendő.
2012. júl. 24. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit kifognak kelni én is bevoltam sz*rva már ki akatam dobálni az összes tojást mert felesleges! És egyszer csak kikeltek türelem rózsát terem ha van gácser akkor bízz bennem! :)
2012. júl. 24. 12:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Van gácsér, csak mivel 5 hétre szoktak kelni a kiskacsák, már kezd gyanús lenni a dolog. Félek, hogy megzápultak a tojások.
2012. júl. 24. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
türelem kiskacsát terem:D:D
2012. júl. 24. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem zápultak meg! Mondom!
2012. júl. 24. 14:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást!:)

Csak nem értem, miért nem keltek már ki. Várok még. A másik tojó is ül, ez 2-3 hete. Közben néhanapján a gácsér kiveszi és megeszi a tojásokat a fészkekből, szerintem a zápokat.

Azt hallottam, hogy be kell vizezni a tojásokat a kacsáknál, hogy ki tudjanak kelni. Ez igaz?

2012. júl. 24. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert vízi madarak, ezért kell :) És könnyeben is puhul meg a tojás, mert ugye keményebb a héja, mint a tyúktojásnak.
2012. júl. 25. 12:52
 7/7 anonim válasza:
kedves utolsó ez nem igaz mivel a kacsa tojásnak vékonyabb és gyengébb a tyúkénál!! :)
2013. szept. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!