Miért nem fészkel, vagy tojik tojást a tojó kanárim? FONTOS!
Én kaptam 2 kanárit a barátnőmtől, 2-3 évesek lehettek és egy hónap után tojtak tojást , aztán utána egyáltalán és szintén én sem tudom,hogy miért.
Pedig nagyon nagy helyen vannak.
Bár próbáld ki nekem volt 1 kis 'odú szerűségem' a kalitkába nyílva ott találtam tojásokat!
Ehhez tudnám hasonlítani csak megcsináltuk úgy,hogy a ketrechez rögzítettük így szabadon tudtak ki - be járkálni!
Mindenesetre sok sikert!
Remélem sikerül, de szerintem nem feltétlenül ezen múlik. :(
Az enyémnek nem volt bent semmi (mert annyi év után már épp elkönyveltük, hogy biztos nem is tojó), amikor először tojt tojást, így simán a kalitka aljára tojta.
Amúgy egyszerűen meg lehet oldani, akár egy kicsi vajasdobozzal is, ha felmelegített szöggel kilyukasztod oldalt, majd felerősíted a kalitkába valami dróttal vagy vastag fonállal (érdemes összefonni több szálat, nehogy "elrágcsálják").
Régen, amikor még nem árultak ilyesmiket készen, sokan így csináltuk és tökéletesen megfelelt. :) De mint említettem, szerintem nem azért nem tojik, mert a fészekre vár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!