Verebet találtam. Hogy segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Ma reggel találtam az ajtó előtt. Egyszer megpróbált elrepülni, de azóta nem nagyon mozog, fekszik az oldalán és nagyon szaporán veszi a levegőt. Szemmel látható sérülés nincs rajta.
Árnyékba tettem és vittem neki vizet, de eddig még nem ivott. Mit tehetnék még érte?
2012. júl. 4. 09:47
1/2 anonim válasza:
víz mindenképpen kell de én olyan kis fecskendővel nyomnék a szájába....vagy a kezemmel...mert magától nem fog inni.....mindent megeszik.....nálunk mindent kilopnak a tyúkoktól és nyusziktól :D búzát imádják, de mivel neked nem biztos,hogy van otthon rakj neki magot...olyan is jó amit a boltban veszel magadnak....tudod az a pörkölt napra forgó mag :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült megitatni. Mostmár jóval élénkebb, csapkod, viszont csak fél szárnyal. Etetni még nem sikerült.
2012. júl. 4. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!