Melyik a kedvenc madaratok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy mik a legkedveltebbek.
Köszi a válaszokat.
-Nekem a Szalakóta =D -
2009. júl. 9. 13:21
11/19 anonim válasza:
Fekete rigó. Gyönyörűek (főképp a felnőtt hímek), de amikor még fiókák, akkor is édesek. Hasznos kis madarak is. Gyönyörűen trilláznak. Szerencsére sok van belőlük a városokban is, mindig gyönyörködök bennük :-))
12/19 anonim válasza:
Az én párom solymász úgyhogy neki alpból a sólyom meg a héjja,nekem a vörösvércse.
14/19 anonim válasza:
Seregély:D, gyurgyalag, kerecsensólyom, daru
15/19 anonim válasza:
Én is szeretek mindenféle papagájt, legyen az nimfa, ara vagy kakadu , és birom a beokat is :-) és mindenféle kulönleges kinézetu madár pl. bubos banka, paradicsom madár, tukán meg végulis minden esőerdei madár ( hárpia, nagy szarvascsőru madár, kék turáko, nikotin galamb...)
17/19 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat,örülök,hogy a gyurgyalag és a búbos banka is volt néhányotok kedvence,azok igazán pompás állatok!
Jó volt látni ennyi lelkes embert :D.
2009. júl. 10. 22:59
18/19 anonim válasza:
Apósom galambokat tenyészt, és tényleg szép jószágok pl. a modenák, vagy a nevető galambok.
Nekem a bölömbika tetszik, egyszer fotóztam egy et közelről, jó nagyra felfújta magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!