Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem látni egyetlen...

Miért nem látni egyetlen galambfészket sem? Pedig tele van a város velük.

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

azért,mert olyan helyre fészkelnek,ahol nem láthatod

a mi környékünkön a panelok legfelső emeletén levő kis lyukakba

2009. júl. 5. 22:45
 2/5 anonim válasza:
100%

olyan helyre lakják hol nem látod

nálunk pl a panelházban erkélyünkön(4.em) oda próbált fészkelni nem nagy sikerrel bár 2 összetört tojást is láttunk és a fészke az nem is nevezhető annak csak pár gally

2009. júl. 6. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Ahogy előtttem is írták,azért mert magasra fészkel,eldugott helyekre.

7.emeleti erkélyünkön tartjuk a cserepes fenyőfát és odafészkelt be,2 tojást is lerakott... mikor meghallottam h ottvanak rohantam ki h elüdözzem őket,mert az összes virágot összetaposták.Azóta nem láttam őket hál'istennek...

2009. júl. 8. 22:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Nálunk is volt egy fészek a negyediken az ablakpárkányon. Egy tojás volt benne, ki is kelt, figyeltük, ahogy megnő a fióka (mellesleg ritka hülyén néz ki egy galambfióka), és egyben választ kaptunk arra is, ami mindig is érdekelt, hogy ha annyi felnőtt galamb van a városban, akkor hol vannak a galambfiókák.
2009. júl. 9. 02:05
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
házak padlásterében is szeretnek fészkelni olyan helyeket keresnek ahol a fészekböl nem tud kiesni a tojás mert köztudott hogy nem tudnak normális fészket épiteni mint más madarak. na igen nem 1 lángészek a galambok XD
2009. júl. 9. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!