Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit és milyen mennyiségben...

Mit és milyen mennyiségben adjak egy bébi fekete rigónak?

Figyelt kérdés
Tegnap találtuk,éppen tollváltása van és azt mondták két hét múlva repülés képes lesz.Addig a szobámban egy dobozban lakik.Raktam bele füvet és próbáltam etetni csipesszel.cseresznyéből szakitgattam le részeket és eszegetett...hogyan adjak neki vizet? mennyi kaja elég neki?ha csiripel akkor még éhes?

2012. jún. 18. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
a legjobb lenne ha felhívnál egy állatorvost. illetve láttam valahol a neten valami madármentő alapítvány honlapját, ahol le van írva, hogy mit kell csinálni a különböző madárfiókákkal
2012. jún. 18. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt elég részletesen leírnak mindent!

[link]

2012. jún. 18. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már későn írok, de én ezzel etettem (szépen meg is nőtt és kitollasodott, aztán elköltözött egy madárotthonba):

főtt tojás sárgája és fehérje összekeverve+mozsárban összetört háztartási keksz+nagyon finomra összetört tojáshéj+meleg víz

Ezt jól összekutyultam és egy kis adagot mindig felszippantottam egy műanyag fecskendőbe (a pipetta túl kicsi) és kb. 3 óránként megetettem, de mindig csak keveset kapott (sokan túletetik). A trutyi után egy kis vizet is kapott ugyanúgy a fecskendőből.

2012. júl. 9. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!