Miért nincs tériszonyuk?
Figyelt kérdés
A galambok, madarak, akármilyen magasan is repülnek, vagy felszállnak a legmagasabb ágra, háztetőre, soha nincs tériszonyuk? Miért? Mi az, ami ebben segít nekik?2012. jún. 17. 18:23
1/4 anonim válasza:
Az, hogy tudnak repülni. ;) Ha te tudnál repülni, akkor nem is félnél, hogy leesel valahonnan. Ez csak azért van az emberben, mert tudja, hogy ha leesik, akkor meghal. De a madár max. elrepül. Különben az állatokban nem alakultak ki efféle fóbiák, ők sokkal egészségesebbek, mint a folyton aggódó emberek. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Valami másnak is lennie kell szerintem.
Elnéztem az előbb, a fáról felrepül egészen a 10 emeletes tetejére, és ott, annak a legszélén kezd el udvarolni a másiknak. Hogy nem szédül le?
2012. jún. 17. 19:19
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első is írta, TUDNAK REPÜLNI!!! Nem félnek hogy leesnek, és amúgy is hozzá vannak szokva. Vannak ilyen emberek is, akik New Yorkban a felhőkarcolókat építik, és mindenféle biztosíték nélkül mászkálnak az acélgerendákon. Hozzá vannak szokva a magassághoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Mentek a kezecskék!
Jó nekik. Ahhoz képest igazi földhözragadt vagyok.
2012. jún. 17. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!