Mit gondoltok a galambokról? Elvileg védett állatok.
Én minden madár barátja vagyok, a gerlékkel, vagy az örvös galambbal (ez kifejezetten szép [link] )semmi baj sincs, a városi galamboktól viszont kifordul a belem. Egyszerűen nem ide valók, ekkora mennyiségben főleg. Mindent összesz.rnak, a dögjeik az utcán rohadnak és hosszan lehetne sorolni a betegségeket is amiket terjesztenek. Erre valami megoldást kéne találnia a városi civilizációnak, mert most olyan a helyzet mintha patkányok rohangálnának az utcákon, az emberek közé pofátlankodva, az utcán elhullva.
Addig maradnak a trükkös megoldások mint az említett cd, vagy ragadozómadarak árnyékának festése a falra, ablakra, láttam már holló-szobrot is, ki tudja mennyi haszna van, és egy szintén újabb megoldás a vércse hangját utánozó berendezés, nézz utána, bár szerintem idegesítő és egy idő után sajnos megszokják.
7-es válaszoló vagyok, mint írtam több éve tenyésztek galambokat. És a galamboktól még ember nem kapott el betegséget, kivéve ha kifejezetten a városi galambokkal foglalkozik. Ha nem hisztek nekem, ezzel a videóval alátudom támasztani az állításomat. [link]
Ajánlom hogy mindenki nézze meg, megdöbbentő de igaz!
Galambtenyésztő!
A városi galambnak van valami pontosabb neve? Mint pl kacagó gerle, vagy csak simán közönséges galamb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!