Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Nimfa vagy hullámos? SOS! SOK...

Nimfa vagy hullámos? SOS! SOK VÉLEMÉNY KELL!

Figyelt kérdés
A nagymama azt mondta hogy vesz nekem egy új papagájt :) A boltban 2500ft a hullámos (olyanaim már vannak) és 4000ft a nimfa. Úgy lesz hogy vagy egy hulit vesz vagy kifizeti a nimfa felét. Melyiket válasszam?

2012. máj. 21. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A nimfának nagyon erős hangja van, a hullámos csendesebb, egyedül nem is lenne jó szegénykének, szerintem inkább hullámost, ha már azok vannak, bár nálunk két nőstény hullámos majdnem széttépte egymást, alig tudtuk őket szétválasztani.
2012. máj. 21. 14:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy hónap és kész leyz a röpde és jönne amugy is 2 nimfa meg még hulik, ugyhogy ezek nem akadájok, de azért köszi.
2012. máj. 21. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nimfáim vannak, de valóban nagyon hangosak. Imádom őket, de nagyon éles hangjuk van, és be nem áll a szájuk. Beszélni nem lehet őket megtanitani, viszont nagyon szépen tudnak hangokat utánozni. Az enyémek pl a telefoncsörgést nagyon hamar megtanulták.
2012. máj. 21. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
:DDD Ezt nem tudtam köcce. Telefoncsörgés xD
2012. máj. 21. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!