Hegyi papagáj vagy kissándor papagáj?
Szia!
Nem akarlak lebeszélni a kissándorról, de nagyon hangos fajta. Lehet, hogy van egy kettő, amelyik nem annyira, de nem ez a valószínű. Beszélni a kettő közül egyik sem képes igazán, de szerintem, ha már lesz egy papagájod, észre fogod venni, hogy nem is ez a legfontosabb.
Én nagysándort szerettem volna eleinte, arra azt mondják, hogy talán nem olyan hangosak, mint a kicsi. Tenyésztőnél be kellett zárni a kissanyikat, mert nem tudtunk tőlük beszélni. Persze, egy kézhez szoktatott az egy kicsit lehet halkabb is, de azért jól meg kell gondolni. Végülis és lemondtam a nagysanyiról. Azt hiszem nagyon jól tettem. Lakásban kissanyi biztos nem jó választás, több olyat is hallottam már, hogy a szomszédok akaratának megfelelően, visszavitték és valami halkabb fajtát választottak :(
Én mindenképp a hegyit ajánlanám, nagyon jó fajta, aranyos kedves, sok jó tulajdonsággal. A sándorfélék kifejezetten nem szeretik a simogatást.
Sokáig lesz Veled együtt, ezért jól gondold meg, ha rossz döntést hozol, mindkettőtöknek nehéz dolga lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!