Hogy tudok befogni egy posta galambot?
Ha a kutyákat el tudod zárni, a galambjaid mellé rakhatnál egy ketrecet, aminek az "ajtaja" csak befelé nyílik, mint ezen a videón: http://www.youtube.com/watch?v=3PNQZZVCDT4&feature=related
A ketrecbe pedig kaját. Esetleg szürkület után hálóval elfoghatod, ha elérhető helyen alszik.
A villanyszamlat nem fizeted, hogy levelet küldjenek, es varod a postagalambot. :D Vagy: Csinosan felöltözöl, kiveted a halodat es radobod magad. :D
Amugy nem nagyon ertem a kerdest, ha a beszoktatas befogas, akkor ez:
Ha nem, javasolnam a googleban körülnezni. Nalam a "postagalamb b" beirasa utan is rengeteg szot irt ki, ha ertessz hozza, erted. :)
Jo vadaszatot! :D
Kedves Markboy95, en nem ertek a galambtartashoz es egyaltalan allattartashoz, igy az is felmerült bennem, hogy a befogni/beszoktatni ugyanazt jelenti. Igy mindjart viccesre fogtam, es remelem, nem sertettelek meg. Remelem, azert a vicc mellett a link hasznos vagy jo javaslatot is irtam.
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!