Hogyan vegyem rá a szüleimet?
Nem azért az egyhúszért, mert értem, kedves előző válaszadó, hogy mit szeretnél mondani, és egyet is értek vele, de a halak tartása is bonyolult (megfelelő szűrő, fűtés, vízminőség beállítása, stb.. nem csak beteszed a vízbe, és jól vannak.). Semmilyen állatot ne tartson olyan gyerek, akinek a szülei azt ellenzik! Egy gyerekre nem ruházható át egy állat összes felelőssége! Egy állat tökéletes társ egy gyereknek, legyen az hal, papagáj, kutya, de csak akkor, ha a szülei vigyáznak mindkettőjükre!
Mellesleg vigyázni kell a madárházas dologgal, és tavaszra időzíteni a madarak elhozását, vagy jól megválogatni, honnan veszik, mert egy szobában/fűtött helyen nevelt, vagy kereskedéses papagáj nem él túl csak úgy egy hidegebb telet, ha hirtelen kikerül. Tavasztól a következő télig viszont tud akklimatizálódni. A többit pedig leírták: védett, fedett hely, ahova behúzódhat és amit fel tud fűteni a testhőjével, akkor lehet kint is.
Értem, de nem halat szeretnék tartani, szóval nem akarok azoknak is egy csomó kütyüt venni.
A nimfák meg nagyon tetszenek, csak az a baj, hogy sehogy nem tudom meggyőzni a szüleimet. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!