Honnan tudod ha allergiás vagy a madárra? .
Figyelt kérdés
Honnan tudod ha allergiás vagy a madárra ?? Mert van nekem egy Hullámos papagájom Piri . És honnan tudod hogyha allergiás vagy a Hullámos papagájra ?? És honnan tudod hogy allergiás vagy a madárra ? .2012. máj. 3. 19:03
1/6 anonim válasza:
Általában ugyanaz a reakció, mint más allergiás esetben. Szénanátha jellegű tünetek (tüsszögés, orrfolyás) a madár közelében.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszike . :D :D . Akkor remélem nem vagyok rá allergiás mert pont ezeket nem tapasztaltam . :D :D . Köszike nagyon . :D :D :D :D .
2012. máj. 4. 20:32
4/6 A kérdező kommentje:
azt hogy utána néha nehezen szoktam kapni levegőt . De ez csak néha van .
2012. máj. 7. 17:45
5/6 anonim válasza:
Hát, ha toll allergia lenne, akkor az mindig jelentkezne a kiváltó oknál. Azért ha gyakran fordul elő, érdemes lenne orvoshoz menni vele. Meg talán egy allergiavizsgálat sem ártana, mert ha madárra nem is, de valami másra allergiás lehetsz.
6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon gyenge kutyaallergiám van, általában tökéletesen megvagyok mellette (imádom ölelgetni :D)
De ha egy kicsit is padlóra kerül az immunrendszerem (pl. megfázok) akkor még a nagymamám padlócirkálójával sem tudok meglenni egy légtérben.
Menj el allergiatesztre, ott biztosat mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!