Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Madarak és árak? (Lent több)

Madarak és árak? (Lent több)

Figyelt kérdés

Szeretnék a hullámosaim mellé különböző fajú papagájokat.

Szeretném megtudni a következő pApagájoknak az árát:

nimfa papagáj

Kissándor -II-

rózsás törpepapagáj

illetve még jó lenne ha írnátok olyan papagájokat, amik nem túl drágák és jól megvan a többivel :))

#árak #papagáj #törpepapagáj #hullámos papagáj nimfa papagáj
2012. ápr. 29. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül csak nimfát tehetsz össze hullámossal!!!

A törpepapagájok nagyon agresszívak. Még a saját fajtársukat is képesek megölni. Tudok több olyan esetről hogy valaki vett egy törpét hogy megszelídítse majd amikor vett mellé egy párt 1-2 nap után megölte a régi az újat majd a következőt és az azutánit is ezért végül élete végéig egyedül élt. Ugyanez előfordulhat akkor is ha több összeszokott törpe mellé kerül be 1-2 új. Tehát a hullámosaid hamar elvesztik a karmaikat,lábujjaikat vagy akár az életüket is ha törpéket teszel melléjük.

A kissándorok se férnek meg más fajjal. Az okát nem tudom de sok helyen olvastam az interneten hogy összeférhetetlenek és egy tenyésztő se tartsa őket együtt más fajokkal.

2012. ápr. 29. 23:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom jo tudni :)
2012. ápr. 30. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Rózsás törpét tényleg ne tegyél mert nagyon agresszivak bár a fischer törpénél azért valamivel barátságosabb amugy az én fischer törpéim àllandoan üldözik egymást verekednek és az egyiknek még a làba is vères volt .a nimfát berakhatod a hullámosaid közé .a nimfa ára olyan 2000- 5000 ig van
2012. máj. 1. 08:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Én múltkor láttam törpe papagájt 3000ft volt de van ahol 3000-től 5000-ig terjednek az árak.
2012. máj. 9. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!