Mégis mitől kerülhet egyik napról a másikra ilyen végzetes állapotba egy fiatal hullámos papagáj?
Egyik nap hányt, másik nap meg leesett az ülőrúdról és alig tudott felmászni a rúdra, majd újra és újra leesett! Következő nap pedig már fel se tud mászni és lent fekszik a kalitka alján, már enni-inni se tud! MI TÖRTÉNHETETT VELE???
Dokik nem tudtak segíteni, mert nem értenek hozzá, de egy antibiotikumot azért felírattam neki. Szemcseppet adtak ki ezáltal és ebből cseppentettem a vizébe, de hiába...:( Egyre rosszabb az állapota, a lábacskái össze vannak záródva és nem bír mozogni, feltápászkodni. :(
Nem értem, mi történhetett vele??? És miért nem tud senki se segíteni rajta??? :(
Sajnos már késő. :(
Én reggel telefonáltam egy papagájhoz értő állatorvosnak de ő nem tartózkodott itt, csak kedden jött volna. Ajánlott egy másik ilyen orvost nekem az meg csak holnap fogadott volna! :( És tudtam hogy nem éli meg Csőrikém a holnapot, így is lett. :(( El is temettem már szegénykét. Élt 2 évet és fogalmam sincs mi okozta nála ezt a hirtelen rosszullétet ami végzett vele. :( Hányással kezdődött egyik nap, másnap pedig már leesett a rúdról, a lábacskái lebénultak, lezáródtak. Aztán már egyre csak romlott a helyzet és már egyre gyengébb lett. :(
Maradt nekem Csipike és Csiripke a 2 szerelmes lánypapagáj.
Csőrike pedig remélhetőleg azóta valahol boldogan él az új párjával. Nagyon bízom ebben, hogy ez így van és most boldog életet él tovább valamerre!
Köszönöm.
Remélem, hogy nem volt fertőző a betegsége, mert van még 2 hullámos papagájom. Ők szerencsére jól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!