Mennyi az esélye, hogy egy szemcsepp (antibiotikum) meggyógyít egy hullámos papagájt?
Tudom, már én is gondoltam erre, csak a férjem nem egyezik bele hogy újra elmenjünk állatorvoshoz. Pedig gondoltam erre is, hogy el kéne altatni, mert szenved! :((
Itt sírok egész nap, és a férjem nem érti meg hogy el kellene vinni, mert szenved! Mondtam hogy akkor elviszem én egyedül, erre meg a férjem kiakadt és azt mondta, hogy akkor vissza se jöjjek! :(((
Úgyhogy ennyi. :(
Sajnos már meghalt, nem élte meg a holnapot. Holnap lett volna egy papagájhoz értő orvos aki fogadott volna, most nem volt ilyen orvos, és tudtam hogy ez már késő lesz, és így is lett. :(
Remélem most Csőrike boldogan él tovább valahol!
Köszönöm.
Rá fogok erre kérdezni, bár lehetséges, hogy így nem fog tudni mondani semmit erről, mivel nem látta.
Fogalmam sincs hogy mi okozhatta nála ezt a hirtelen rosszullétet, de mindenképp tudni szeretném.
Ez volt csak a tünet:
Első nap: néha hányás.
Második nap: Reggel kis hányás, este pedig leesett az ülőrúdról, majd egyre inkább lebénultak a lábacskái, összezáródtak, de még nagy nehezen fel tudott mászni de mindig újra és újra leesett...
Harmadik nap: Már fel se tudott mászni, teljesen lebénultak, összezáródtak a lábacskái, olyan mintha görcsbe lettek volna. És ő már nem tudott se enni, se inni, és egyre inkább már mozogni se tudott. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!