A nimfa papagájom 2 napja tépi a tollát, de már annyira, hogy vérzik neki. Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
2007. aug. 9. 13:38
1/9 anonim válasza:
Lehetséges,hogy nagyon kiszáradt a bőre,de lehet hogy élősködő támadta meg.Próbáld meg,tegyél neki egy tálban vizet,az enyém nagyon szeretett fürdeni.Az élősködőket a szabad madarak homokfürdőben irtják magukból.Ha nem segít néhány nap alatt,fordulj állatorvoshoz,mert igencsak kínzó lehet ez az állapot.
2/9 anonim válasza:
én úgy tudom,hogy valamilyen hiánybetegségre utal.Szerintem vidd el állatorvoshoz,ne várj vele!!!!
Ha már megvetted,gondoskodj róla rendesen!!
3/9 anonim válasza:
A papagájok, társas lények, igy ha magányosak gyakran minden más ok nélkül elkezdik tépni a saját tollukat! Ha nem birsz kellő figyelmet forditani rá, vsárolj neki egy társat! Tapasztalatból beszélek, több évtizede tartok papagájokat!
4/9 anonim válasza:
Az enyem is tepte a tollat, akkor mikor kezdet melegedni az ido, es akkor is mikor a parosodasi ideje volt.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de vitamin hiánya van.
A csirkknél amikor tépik egymás tollazatát, olyankor szoktak a vizébe rakni azthiszem étkezési sót.
Javítsatok ki ha tévedek.:)
6/9 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az állatorvost és mondd el neki.
Majd ő elmondja mit tegyél,hisz mégis csak ő az orvos...
Talán azt mondja,vidd be a rendelőjébe,vgay csak tanácsol valami kis házi praktikát ´:)
9/9 anonim válasza:
Szomorú,egyedül van,nem foglalkoztok vele eleget,
vagy pedig valami betegsége van.Vigyétek el állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!