Milyen nagy terület kell (minimum) 4 db pávának, hogy szabadon lehessen tartani őket?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 15:24
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Milyen magas kerítést nem tudnak átrepülni ill. ha átrepülnék, akkor etetésre visszajönnek?
2012. ápr. 21. 15:29
3/7 anonim válasza:
Szerintem vágjad le a szárnyukat, úgy nem fognak kirepülni.
4/7 A kérdező kommentje:
ok.
2012. ápr. 22. 15:46
5/7 anonim válasza:
Szia,érdekelne miért szeretnél pávát tartani?És az is merre laksz?
6/7 anonim válasza:
Tudod mennyibe kerül egy pár? 0.o Én elájultam amikor meg láttam az árát! 0.0 De meg kell hagyni nagyon szépek! :D A kis cukik *-*
7/7 A kérdező kommentje:
Nem sokára tanyára fogok költözni és a sok állat mellett szépen mutat. Igen, tudom az árát, de sosem vennék több éveset tízezrekért, sőt azon gondolkodom, hogy csak tojást kikeltetnék pulykával. Egy hagyományos és egy fehér színű párt szeretnék.
2012. ápr. 24. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!